Medellin 2008.03.04. 21:57

Pelusozás

Hi!

Nagyon érdekfeszítő téma, még nem írtam róla:) Most megtudhatjátok, hogy egy közel 1 éves gyerek mennyi pelenkát használ naponta. (Biztos nincs jobb dolgom este 10-kor...:)

No. Reggel kap egy tisztát reggeli után. Addigra az jól teli van pisivel. Reggeli után vagy visszaalszik, vagy inkább nem (mostanában), de nagyon rövid időn belül jön az új pelenka, mert addigra jön bele a kaki. A következőt már csak dél körül, kora délután kapja. Mondjuk a következő alvása után. Attól függően, hogy mikor teszem tisztába, kap még egyet esetleg fürdés előtt, de sokszor fürdésig egy pelenkában húzza ki a délutánt. Fürdés után tiszta pelus jön. Vacsi, alvás, felriadás, ivás, alvás, felriadás, peluscsere. És az van rajta reggelig.

Ez összesen 5-6 darab pelenka. Átlagosan ennyivel lehet számolni egy napra. Egy csomagban (Tesco-s) 56 darab van, 2.500 forint körül. Most épp Pamperst hord, mert akciós volt. Igaz csak 50 darabos, de 2.100 Ft... Úgyhogy majdnem havi 10ezer forint csak a pelenka. A tápszerek hasonló jó áron vannak, de szerencsére már csak napi egyszer kap, így 2 hétig is elég egy doboz! (Bár remélem így is mindenki vágja, hogy már csak ezek a tételek többek a havi családi pótléknál... És még nem volt benne a bébiétel, a ruha, a popsikenőcs, a fürdetőkrém, a törlőkendő, etc, etc.) De ez már más téma:)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr55518189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása