Medellin 2007.09.17. 18:55

Védőnőnél

Hi!

Megpróbálok gyorsan írni egy rövidet, mert Bence nyűgös.

Éjszaka 3-tól 5-ig ébren voltunk. Arra kelt, hogy nem kap rendesen levegőt, de mikor ezt a gondot megoldottuk, utána nem tudott (tudtunk...) visszaaludni. Utána 7-ig aludt, de a reggeli után viszont csak 8-ig, mint mindig. (Reggeli után mindig 8-ig alszik, mindegy, hogy fél 6-kor vagy fél 7-kor volt a reggeli...) Úgyhogy aludtam 1/2 1-től 3-ig, 5-től 7-ig, majd fél 8-tól 8-ig. No comment.

Délelőtt aludt összesen 1/2, azaz FÉL órát!!! Ebéd után nem tudott elaludni, akkor anyuéknál volt amúgy. Végig foglalkozni kellett vele, mert nyűgös volt. Nyilván a fáradtságtól. Utána elmentünk orvoshoz, és utána elaludt a karomban. Betettem a kocsijába, abban aludt hazafelé. 1/2 órát... Utána felkelt v.mire. Uzsi után nem tudtam elaltatni. Most meg már nem akarom, hogy tudjon aludni éjszaka. Előbb fogom ágyba tenni. Nemsokára viszem fürdeni, kap még egy kis kaját (ma még csak 4-szer evett, és nem is evett meg mindent!!!). Úgyhogy ma valami extra szar napunk van. Már ilyen szempontból. Amúgy jól vagyunk, meg jó a kedvünk, meg minden:))

Tehát védőnő: 7.640 gramm a csöppség, és 68 centi. Mármint egy-két centivel tuti nagyobb, mindig hülyén mérik... Mondta a védőnő, hogy az ő gyereke 1 évesen nem volt ekkora. De megnéztem egy ilyen növekedési és súlytáblázatot, ami benne van a kiskönyvében (amibe írja ezeket az orvos), és teljesen átlagos a mérete a fiúk közt! Pedig azt hittem teljesen, hogy átlagon felüli... Mondjuk a felnőttek testsúlyánál is össze-vissza szoktak számolni... Szerintük az én súlyom mondjuk most ideális, és ami volt, az meg kevés. Holott ez hülyeség. És nyilván sokmindentől függ. Pl. csontozat. Úgyhogy nem kell annyira hinni ezeknek, de ez alapján Bence nem kirívóan nagy! Pedig a játszótéren láttunk egy kisfiút, aki centire és súlyra is feleakkorának tűnt, mint Bencus, és kiderült, hogy 8 hónapos... És már állt a két lábán. Mondjuk mondta az apuka, hogy az első gyerekük is csöpp volt, de 2 évesen úgy elkezdett nőni, mint akit húznak! Mondta, hogy ők (mármint a szülők) is magasak, úgyhogy szerinte a gyerekek se fognak megállni 180 cm alatt. Csak csecsemőnek picik. De utána nekilátnak nőni!

Na, megyek és előkészítem a fürdőt! :))

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr465518027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása