Medellin 2007.03.28. 19:07

Pihenés

Hi!

Ma  néztem a naptárat, hogy 2 hét múlva lehet, már babánk lesz!! Hihetetlen! Bár, ahol most tartok, már az is lehet, hogy hétvégére, úgyhogy inkább nem mondok semmit:)) Főleg, hogy ma 2-en is érdeklődtek, hogy nem szülök-e már véletlenül:)) Jelentem: nem! A hátralévő hetekben, vagy már inkább napokban, annyi történik a nap nagy részében, hogy fekszem a hátamon, és olvasok. Múlt csütörtök óta asszem 5 könyvet olvastam ki, ma kezdtem egy újat! Egyéb program lekorlátozódott egy csöpp takarításra (ezek ilyen 5 perces megmozdulások, utána lihegek, mint aki futott 2 kört), a főzésre (az nem emészt fel sok energiát; ma nagyon finom rakottkrumpli volt), és a vacsi elkészítésére (pl. gyümölcstál). Ja, meg beülök néha a gép elé. Vagyis most a laptop elé, mert gépünk kicsit meghalt, pár alkatrésze cserére szorul, és most nincs itthon!

Na, akkor a szokásosak: reggelre az ujjaim merevek, de ma jobb volt; a hasam sűrűn, de nem nagyon keményedik (éjszaka többször felkeltem, és mindig épp kemény volt! Lehet a megfordulásos izommunkától keményedik már be! Sőt, szinte tuti.). Bence alszik és csak ritkán mocorog, de ahhoz már túl nagy, hogy rugdosson. Már ott van a feneke a bordám alatt! De nem nyomja, nem ér hozzá, még mielőtt valaki így értelmezné! :) Tehát nem kényelmetlen! :)

Ma sétáltunk is egy jó nagyot anyuval és Luluval. Már félúton bekeményedett a hasam, de nem volt vészes.. Mármint nem haltam bele abba a 2-3 kilóméterbe, és nem kellett pl. megállnom, vagy ilyesmi...

Más érdekességgel ma sem tudom szolgálni. Megyek vissza olvasni! :)

Pá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bencekincsolevente.blog.hu/api/trackback/id/tr505517776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása